A FALKEN AZENIS FK510 a Großes Auto BILD magazin nyári gumiabroncs-tesztjén a „Példaértékű” minősítést nyerte el

A Falken egy nyári gumiabroncsa negyedik alkalommal egymás után kapta meg a "Példaértékű" minősítést a Großes Auto BILD magazin nyári gumiabroncs-tesztje során. Az ultra nagy teljesítményű szegmensben a csúcsminőségű Falken modell, az AZENIS FK510, ismét bejutott a tesztelt nyári gumiabroncsok tíz legjobbja közé, és idén hetedik lett. Összesen 50 nyári profilt teszteltünk a 245 / 45R 18 100Y méretben egy BMW 5-ös járművön.

"A nyári profil stabil, biztonságos kezelhetőséggel, rövid nedves féktávolságokkal, csendes vezetési zajjal, nagy futásteljesítménnyel, nagyon jó ár-érték aránnyal", azok az erősségek, amelyeket a független tesztelők tanúsítanak a Falken AZENIS FK510 esetén.

A gumiabroncsoknak nedves és száraz utakon kellett féktesztet végezniük ahhoz, hogy a fő tesztet teljesíthessék. 100 km / h (száraz) és 80 km / h (nedves) sebességnél a Falken gumiabroncs 30,7 m-rel nedves körülmények között és 36 m-rel száraz úton képes volt bejutni a főtesztre, amely 20 döntősből állt.

Itt a Falken gumiabroncs meg tudta ismételni eddigi sikereit 11,90 euró / 1000 kilométer költséggel az abroncs az első helyezett lett a döntősök között. Az AZENIS FK510 második helyet ért el a futásteljesítmény kategóriában: Itt a 39 063 kiszámított kilométerrel rendelkező gumiabroncs még csak 6000 km-rel sem maradt le a kategória első helyezettjétől. Hogy a kitűnő ár- teljesítménnyel rendelkező abroncsok esetén nem kell lemondani a biztonságról, mi sem bizonyítja jobban, mint az elért eredmények a vízenfutás (aquaplaning) és a kanyarban történő vízenfutás folyamán elért eredmények: 95,5 km / h lebegő sebességgel és 3,66 m / s2 oldalsó gyorsulással a Falken AZENIS FK 510 képes volt helyet szerezni a legjobb tíz között. Ezen felül a Falken gumiabroncs 48 méteres féktávolsággal 100 km / h sebességről elért egy helyezést az első tízben ebben a kategóriában.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a" példaértékű "minősítést ebben a neves tesztben. Andreas Giese, a Falken Tire Europe GmbH vállalati és terméktervezési vezetője elégedett az eredménnyel. „A többi rész eredményei, például az oldalvezetés és a kezelés, szintén több mint lenyűgöző. Itt ismét megmutattuk, hogy egyértelműen helyünk van a prémium szegmensben gumiabroncsunk minőségével.”

A FALKEN AZENIS FK510 2016 óta van a piacon, és most már 93 méretben, 17–22 hüvelykben kapható a 25–55 sorozatban. W és Y vagy (Y) sebességjelekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a gumiabroncs legfeljebb 300 km / h, illetve > 300 km / h sebességre engedélyezett.

“FALKEN says tanks”– Sales campaign to be launched again

Falken is once again launching its “Falken says tanks” promotion this spring and is supporting its dealers in the European core markets with its proven sales campaign: End customers who buy a set of Falken summer tyres from 16 inch summer treads AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, LINAM VAN01, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914, WILDPEAK AT or new addition to the Falken portfolio SINCERA SN110 between 15. March and 31. May 2020 will receive a prepaid card for refuelling and shopping. For example, customers in Germany and Austria receive a Shell prepaid card with a credit balance of 20 Euro.