Falken-abroncsok az Audi A1 citycarverhez

Az Audi új A1-sorozatú modellje minden területen otthon van – akár városban, akár országúton és autópályán, akár könnyű terepen: Az Audi A1 citycarver 2019 őszétől elérhető a kereskedésekben.

A Falken kedvenc tesztabroncsát, az ultra-nagy teljesítményű Falken AZENIS FK510 abroncsot a piaci bevezetés óta gyárilag szerelik az Audi A1 citycarver járművekre, 205/55R17 méretben. Az Audi Q3 családi SUV, amely 2018 ősze óta kapható a márkakereskedésekben, gyárilag szintén Falken nyári abroncsokkal van szerelve.

A Falken Azenis FK510 2016 óta jelen van a piacon, és azóta nem csak a sportos vezetőket örvendeztette meg, hanem a független tesztszervezetek is többször a legmagasabb pontszámot adták ennek az UHP-abroncsnak. Legutóbb a AUTO BILD nagy nyári gumiabroncs-tesztje során, ahol az AZENIS FK510 harmadik helyet szerezhetett a híres teszt dobogóján. A tesztelők különösen a nedves és száraz felületeken tapasztalható kiegyensúlyozott vezetési tulajdonságokat, valamint a sportos, dinamikus szárazonfutást dicsérték.

A Falken technológiailag kifinomult csúcsmodellje különösen a sportos, modern vezetőkre irányul, ezért tökéletesen illeszkedik az ingolstadti autógyártó A1 citycarver modelljéhez.

„Nagyon örülünk ennek a díjnak” - magyarázza Christian Stolting, a Falken Tire Europe GmbH key account menedzsere. „A döntés, hogy másik csúcsmodellt is felszerelünk a gyár gumiabroncsaival, sokat mond a gumiabroncsok minőségéről és széles választékáról.”

Falken celebrates 10th anniversary of its “Tanks” campaign

For the tenth time in succession, Falken is launching its “Falken says tanks” sales promotion campaign in Germany and Austria as well as other core European markets of the tyres brand. From 15th September until 30th November 2020, customers in participating stores will receive a prepaid card for refuelling and shopping if they buy Falken winter- or all-season tyres.