A FALKEN továbbra is a labdarúgásra épít

A Falken abroncsmárka a mostani szezonban meghosszabbítja az együttműködéseket a két kiemelt klubbal, a németországi Borussia Mönchengladbachhal és a spanyol Atlético Madriddal.

A Falken már a 2019/20-as szezonban is megszerezte a „Hivatalos abroncspartner” és a „Kiemelt partner” címeket a Borussia Mönchengladbachnál. Ezen együttműködéseket az aktuális szezonban is folytatjuk. Ehhez a Falken hivatalos abroncspartnerként jogokat szerzett a saját logó elhelyezésére és integrálására az interjúk, sajtótájékoztatók és hasonló események mögötti logófalon.

A spanyol csúcsklubbal, az Atlético Madriddal való együttműködés, – mely már 2018/19 óta fennáll, – számos reklámjogi megállapodást tartalmaz. Ezek között felsorolható például a logó folyamatos jelenléte a csapat hazai pályán való meccsei során a „Wanda Metropolitano” stadionban.

Christian Kothe, Vice President Premium Partnerships a SPORTFIVE cégnél, így nyilatkozott: „A Falken Tyre már 2015 óta partnere a SPORTFIVE cégnek és kiválóan ismeri a labdarúgás hosszú távú és pozitív hatásait a saját márka tekintetében. A kiemelt európai klubokkal kötött hosszabbítások a Falken Tyre folyamatosságát igazolják a sport világának bevált játékosaiként és bizonyára segítenek a márka kommunikációs céljainak elérésében.”

„A két csapat hatalmas sugárzóerővel rendelkezik, így a rendkívül gyakori médiajelenlétnek köszönhetően mi is profitálhatunk az ezzel járó médiaelérésekből. Különösen azért, mivel a koronavírus miatt kevesebben látogathatják a stadionokat, a játékokat pedig egyre inkább a nagyobb elérésű televíziós közvetítésekben sugározzák” – kommentálta a választást Markus Bögner, COO és President a Falken Tyre Europe GmbH cégnél.

Az egyes szponzorcsomagok alapjaiban LED márkareklámokból és statikus szalagokból állnak, melyekkel a Falken minden kulcsfontosságú európai piacon televíziós jelenlétet biztosított magának.